EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Театр > Оперета «Летюча миша».

Оперета «Летюча миша»

Оперета «Летюча миша»
Оперета «Летюча миша»

Категорія: Театр

Дата проведенння: 29 вересня 2016 року

Місце проведення: Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької (просп. Свободи, 28)

Оперета Й.Штрауса на 3 дії. Мова виконання: українська
Диригент-постановник – Володимир Гарбарук
Художник-постановник – Народний художник України Тадей Риндзак

Дія I
Покоївка комерсанта Генріха Айзенштайна, гарненька Адель, мріє про артистичне життя. Безнадійно закоханий у дружину комерсанта, Альфред просить Адель допомогти йому зустрітися з Розаліндою. На знак вдячності він дає дівчині запрошення на маскарад, який влаштовує граф Орловський.
Адель і Розалінда обговорюють нову сук ню господині. Входить Генріх. З обуренням він розповідає, що йому присуджено вісім діб тюрми – через лісничого, який здався Генрі хові рябчиком. Директор театру Фальк співчуває своєму другові, з горя вони вирішують повеселитися на маскараді в графа Орловського.
До Розалінди, як і обіцяв, приходить Альф ред. Вона не хоче його ні бачити, ні чути. Але в цей момент до кімнати заходить директор тюрми Франк, і, вважаючи Альфреда чоло віком Розалінди, заарештовує його.

Дія II
Маскарад в домі графа Орловського. Двоє друзів упадають за жінками, які їм сподоба лися: Генріх – за Летючою мишею, Фальк – за дамою в рожевому, не розпізнавши в них Ро залінди й Адель. У пориві освідчення в коханні Генріх презентує своїй обраниці годинник – подарунок дружини.
Адель із задоволенням використовує нагоду помститися директорові театру за колишню зневагу і втішається його роллю лакея.
Випадково Генріх довідується, що комерсант Айзенштайн ще звечора перебуває за ґратами. Хміль раптово вивітрюється з нього: хто ж цей невідомий «чоловік» його дружини?
Бал продовжується, та не для нашого героя.

Дія III
Тюрма. Альфред прагне довести помил ковість свого арешту і вимагає, щоб до ньо го запросити адвоката. Приходить адвокат Блінд. З’являється і Генріх. Він вирішує використати вбрання адвоката, щоб виявити зраду дружини. Надходить Розалінда. Генріх великодуш но прощає їй зраду з умовою, що відтепер вона житиме під його строгим контролем. Розалінду це не влаштовує. Допитуючись у Генріха про годинник, вона розкриває тає мницю і мстить чоловікові.
До тюрми приходять інші учасники мас караду, бо в графа Орловського все вино випили. А де ж можна дістати шампансько го, як не в директора тюрми? Тут з’ясовують ся всі загадки маскараду.
За добре виконану «роль» баронеси Адель запрошують до театру. І життя продовжується, сповнене чудових маскарадів і легких інтриг.

 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.